Wat is jouw favoriete automerk?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dit is natuurlijk op het gebied van auto’s ook zo. Waar de een houd van een oldtimer, is de ander helemaal gek van een sportwagen. Ik zal jou in deze blog vertellen wat mijn lievelingsauto’s zijn.

De Italiaanse renstal

Ik kan helaas niet kiezen tussen Ferrari en Lamborghini. Beide auto’s zijn voor mij écht droomauto’s. Je ziet deze supercars ook steeds vaker in Nederland en bekende influencers rijden er mee door de straten. Wat mij helemaal geweldig lijkt? Een Ferrari zelf uit Italië halen! Autotransport regelen (kijk eens op deze website), door Duitsland heen rijden en dan na een hele reis trots jouw supercar op de oprit kunnen rijden. 

De Audi

Audi is de laatste jaren met een enorme opmars bezig. Waar jarenlang de Audi A4 en Audi A6 enorm populair waren, zien we nu dat de SUV’s van Audi enorm populair zijn. Zo zie je op straat vaak een Audi Q7, Audi Q8 of Audi E-Tron rijden. Heb je echt veel geld? Dan is de Audi RSQ8 ABT jouw droomauto! Waarom? Bekijk het zelf maar eens!

De betaalbare auto

Bovenstaande auto’s zijn nauwelijks te betalen voor de gewone man. Toch zijn er een aantal auto’s die ik als droomauto kan bestempelen. Wat dacht je van een Skoda Superb of een Seat Leon. Dit zijn stoere auto’s die voor de gewone man te betalen zijn.

Wat is jouw droomauto? Ga jij ook voor supercar uit Italië? Of droom jij van een Amerikaan? Laat het ons weten in de reacties, zodat wij in onze volgende blog hierover kunnen schrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *