Waarom jij moet beginnen met motorrijden

harley davidson motor

Motorrijden kan een ultiem gevoel van vrijheid geven. Veel motorrijders hebben aangegeven dat het kopen van een motor 1 van de beste beslissingen in hun leven was. Of het nu een tweedehands motor of een nieuwe motor betreft. Vooral de tripjes met vrienden vinden ze geweldig, je stapt op de motor en je hebt eigenlijk geen idee waar je naartoe gaat. Wanneer is het voor het laatst dat jij in de auto bent gestapt zonder een bestemming? In deze blog vertellen wij je waarom ook jij moet beginnen met motorrijden. 

Het plezier

De voornaamste reden om een motor aan te schaffen is voor het plezier dat je er uit kan halen. Geen 1 ander voertuig zal je hetzelfde gevoel van vrijheid kunnen geven als een motor. Wanneer je een motor hebt heb je altijd een reden om even de deur uit te gaan. Een stukje rijden zonder bestemming en maar zien waar je uitkomt. Veel motorrijders zien dit als het beste wat er is. 

Het hoeft niet duur te zijn

Mensen die denken dat motorrijden duur is hebben daar vaak een verkeerd beeld van. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Als je besluit een nieuwe dure motor aan te schaffen en een dure set kleding erbij zal de prijs inderdaad hoog oplopen. Wanneer je besluit om voor een tweedehands motor te kiezen dan liggen de kosten al een stuk lager. Kijk eens op marktplaats of ga voor de wat goedkopere nieuwe kleding. Houdt wel rekening met de kosten van het halen van je rijbewijs.

Tip: Op zoek naar goedkope motorkleding of gebruikte motoren? Ga eens langs bij Arie Molenaar Motors (of breng een bezoek aan de webshop).  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *