Waar kun je Black Bananas kopen?

Black Bananas koop je tegenwoordig overal, zoals eigenlijk geen enkel kledingstuk tegenwoordig nog grenzen kent of beperkt wordt door grenzen. Alles is online beschikbaar. Nog steeds echter vind je in Nederland verreweg de meeste afzetplaatsen voor de producten van Black Bananas. En dat allemaal omdat er een stage afgewerkt moest worden. Black Bananas is een ab lifestyle kledingmerk en is een merk zoals een merk tegenwoordig opgebouwd wordt. 

Hoe een stage een succesvol kledingmerk in de vorm van Black Bananas opleverde

De stage werd afgewerkt door Wesley Balnikker. Hij ontwierp in het kader van die stage een T-shirt voor een vriend. Meteen was het hek van de dam. Dat shirt namelijk, sloeg gigantisch aan en een hype was geboren. Zo zie je maar hoe toevallig iets tot stand kan komen. Black Bananas bestaat vanaf 2009 overigens. Het merk ontstond in stageplaats Curaçao. Na terugkomst in eigen land richtte de trots ontwerper zich meteen op andere producten van Black Bananas en ook die bleken stuk voor stuk aan te slaan. Daarmee was een topmerk geboren. Je kunt de producten van Black Bananas altijd duidelijk herkennen aan de Transformer Monkey die op elk product terug te vinden is. De verschillende producten vormen een combinatie van high-end kleding en streetwear. Onder jongeren is er amper een meer populair merk denkbaar ondertussen. 

Prachtige winterjassen, sweaters en trainingspakken

Ondertussen kun je wat betreft het aanbod van Black Bananas kiezen uit onder meer winterjassen, sweaters en trainingspakken. Het is niet ondenkbeeldig dat dit aanbod met de tijd verder uitgebreid zal worden. Bekende modellen van dit merk zijn onder meer Miami Crewneck, Anorak Jacket, de JP Andorak en de Match Style Hoody. Black Bananas dankt een deel van de populariteit overigens aan het feit dat veel bekende artiesten en ook sporters gebruikmaken van de kleding van dit merk. Overigens was de eerste plaats waar je producten van dit merk kon kopen het Olympisch Stadion in Amsterdam. Niet veel later kon je de producten ook al in België kopen. Tegenwoordig is het merk wereldwijd beschikbaar. 

Kwestie van toeval

Het is toch steeds meer leuk dat er een wereldmerk ontstaat op basis van toevalligheid. Doorgaans is steeds sprake van een zorgvuldig opgebouwd merk, waarvoor kosten noch moeite gespaard worden. Hoe anders ging dat met de opbouw van Black Bananas. Het merk kwam er vanwege een stageopdracht. Wat als die opdracht geannuleerd was? Dan was het merk er dus nooit gekomen. Soms is het simpelweg een kwestie van toeval allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *