Sportief en vlot de weg op

Ben je ook helemaal klaar met al die uitlaatgassen en wil je milieuvriendelijk jezelf verplaatsen dan is een e-Chopper vast het perfecte vervoermiddel, zonder helm dus naast het milieu heb je nog andere voordelen ook. De elektrische chopper is voor jong en oud geschikt, ziet er stoer uit en je kunt zelf een mooie flitsende kleur kiezen. Hou je het bescheiden met grijs, of wil je knallend door het verkeer met de felgroene kleur. Jij mag het bepalen waar je een goed gevoel bij hebt.

Twee modellen om te kiezen

Bij het kopen van een e-Chopper heb je de keuze uit twee verschillende modellen, de eigenschappen zijn gelijk alleen het uiterlijk verschilt met elkaar. De Regular Edition heeft alleen spatborden in een kleur naar wens, bij de Black Edition zijn de velgen en het frame mooi zwart gelakt en bepaalde onderdelen naar de gewenste kleur. De overige functies en eigenschappen zijn bij beide modellen aanwezig, zodat je er zeker van bent dat je comfortabel op de weg rijdt.

Stoere uitstraling

Een e-Chopper kan ondanks dat deze elektrisch is zeker wel een stoere uitstraling hebben, de brede banden zorgen naast de goede wegligging voor een stoer uiterlijk. De mooie grote koplamp helpt hier ook aan mee, dan hebben we het nog niet over de andere functies gehad van de chopper. Een mooi display waar je eenvoudig alles af kunt lezen, niet alleen hoe hard je rijdt maar ook de staat van de accu om te zien wanneer je deze weer op moet laden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *