Snel en makkelijk uw auto verkopen

velg

Wie kent het niet, u bent na de nodige jaren uitgekeken op uw huidige auto. U zou graag een ander auto willen gaan kopen, maar wat doet u dan met uw huidige auto? Je Auto verkopen particulier was altijd veel gedoe. Uw auto fotograferen vanuit alle hoeken, van buiten en van binnen. Hoe krijgt u de mooiste foto`s? Wat moet u nu wel en wat moet u niet fotograferen? En dan de advertentie opstellen. Wat moet daar in komen te staan, en hoe kunt u dit zo mooi mogelijk omschrijven? HIer kan Bynco u bij helpen.

Bynco

Auto verkopen particulier wordt via Bynco erg makkelijk. Hier hoeft u er helemaal niet veel voor te doen. Op de website van Bynco vult u het kenteken van uw auto in, en de huidige kilometerstand. In een later stadium hoeft u alleen een afspraak in te plannen met de koper, om de verkoop te sluiten en de auto over te schrijven. Hoe zal u nu denken, en wat gebeurt er dan in de tussentijd? En wat gaat Bynco allemaal voor u doen?

Het werk uitbesteden

Dat is wat u in feite doet, het werk uitbesteden. Nadat u het kenteken en de kilometerstand  op de website had ingevuld, heeft Bynco u een richtprijs gegeven. Daarna is er een onafhankelijke expert bij u thuis geweest, en hij heeft foto`s en een uitgebreid inspectierapport opgesteld. Aan de hand hiervan hebben zij de verkoopprijs van uw auto (in overleg met u) bepaald. Vervolgens hebben zij een professionele advertentie geplaatst. Auto verkopen particulier begint hier. Alle vragen die mogelijke kopers hebben, stellen zij niet aan u, maar aan een van de experts van Bynco. Zodra zij een juiste koper gevonden hebben, brengen zij u in contact met de koper, en kunt u de koop afronden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *