Populair vervoer in de stad

Wonen in de stad? Voor mij een absolute must. Ik woon nu al jaren in Amsterdam en moet er niet aan denken om te verhuizen naar het platteland. De gezelligheid, de ontelbare mogelijkheden en gezellige straten hebben mijn hart veroverd. Toch zitten er ook wel nadelen aan. Zo neemt het toerisme de laatste jaren enorm toe en is het centrum met de auto niet/nauwelijks bereikbaar. Gelukkig zijn er andere mogelijkheden. Denk maar eens aan onderstaande.

Scooter

De scooter is een handig vervoersmiddel waarmee je makkelijk door de stad kunt manoeuvreren. Daarnaast is er genoeg ruimte om te parkeren, waardoor je niet perse ver hoeft te lopen. Zelf heb ik een AGM scooter gekocht, maar er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Als je slim bent, koop je de scooter niet zelf in Amsterdam. Google maar eens op Scooter in Almere of Scooterwinkel Lelystad. Je ziet dat er nogal wat verschil in prijs zit. 

De fiets

Tuurlijk, de fiets! Iedere Amsterdammer heeft er wel één thuis. Nederland is bij uitstek een land om met de fiets te doorkruisen en in Amsterdam heb je er zeker één nodig. Ik denk zelfs dat de fiets hét vervoersmiddel is als je hier woont. Kijk maar eens naar de bakfiets, hoe populair deze is geworden de laatste tijd.

Het openbaar vervoer

De stad uitgaan is in Amsterdam behoorlijk gemakkelijk. Je hebt hier veel ‘stations’, de tram rijdt en er rijden continu bussen. Wil jij naar een andere stad? Dan kun je op één van de vele perrons wel de juiste trein pakken. Wil jij naar de andere kant van de stad? Pak dan gerust de tram, metro of trein. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *