Milieuvriendelijk je producten bezorgen

elektrische bezorgscooter

De tijd dat je met een vervuilende scooter op benzine je producten bij de klant bezorgt is niet meer, de combinatie van je scooter opladen en een schoon milieu is de toekomst. Daar komt nog bij dat de bezorgers trots zijn om op deze stoere elektrische bezorgscooter te mogen rijden, met de brede banden en de uitstraling die de scooter heeft kun je bij iedereen aan de deur komen. Omdat je er een bezorgbox bij krijgt ben je direct klaar om maaltijden te bezorgen, de bezorgers springen enthousiast op de scooter om direct weg te kunnen rijden ermee.

Aantrekkelijk en leuk om mee te rijden

Als bezorger is het natuurlijk geweldig om met een elektrische bezorgscooter te rijden, de kosten voor het onderhoud zijn minder dan een model op benzine. En klanten vinden het belangrijk dat je als ondernemer ook bezig bent met het milieu, met deze scooter heb je dit dus allemaal in de hand. Het is mogelijk om een scooter te laten maken in jou bedrijfskleuren, dan is je bedrijf direct herkenbaar als je bezorgers op de weg rijden. Wil je een box dan wordt deze natuurlijk geheel op maat geleverd, ook de kleuren en de opdruk erop kun je naar wens afstemmen op de rest van de scooter.

elektrische bezorgscooter

Je staat nooit stil

Door de afneembare accu van de elektrische bezorgscooter laad je deze eenvoudig aan het stopcontact op, het is zelfs mogelijk om een tweede accu mee te nemen. Hierdoor sta je nooit langs de kant van de weg stil, maar gebruik je gewoon de tweede accu. Neem je geen tweede accu mee, dan kun je in deze ruimte andere kleine spulletjes kiezen om mee te nemen. Op deze manier kun je scooter zelf inrichten naar wens, heb je geen extra accu nodig dan berg je er andere spulletjes in op. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *