Lekker de buitenlucht in

fietsen

Ben jij net als ik fan van de buitenlucht? In deze blog ga ik in op een aantal dingen die ik graag buiten doe. Zo kom ik even helemaal tot rust en krijg ik frisse lucht! Herkenbaar voor jou? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog. Ik ben benieuwd naar jouw input!

Bezigheid 1: Fietsen 

Fietsen is een van de dingen die ik graag doe. Tijdens het fietsen kan ik mijn hoofd even helemaal leegmaken én adem ik frisse lucht in. Ik heb een sportfiets en voor dagelijks gebruik heb ik een elektrische fiets. Een fiets met elektrische ondersteuning is erg fijn. Je haalt makkelijk snelheid tot 25 kilometer per uur. Wil je nog sneller fietsen op je elektrische fiets? Dan is het goed om te weten dat het mogelijk is om je elektrische fiets op te voeren. Elektrische fiets opvoeren? Neem eens een kijkje op de website van Fietsunie. Zij kunnen je precies vertellen hoe je jouw fiets kunt opvoeren. 

Bezigheid 2: Wandelen

Ook wandelen doe ik graag. Ik loop dagelijks een rondje door mijn eigen buurt en ga regelmatig ook verder weg om daar een mooie looproute uit te zoeken. Wat mij ook erg bevallen is: de Nijmeegse vierdaagse. Dit wandelfestijn is echt een feest! Natuurlijk moet je wel geoefend deelnemen, anders houd je het niet lang vol. 

Bezigheid 3: Ontspannen in het park

Ik woon in Amsterdam en breng graag en vaak een bezoek aan het Vondelpark. Even weg uit de drukte van de stad. In het Vondelpark zijn genoeg rustige plekken te vinden, maar je kunt ook hier juist de drukte opzoeken. Er is namelijk altijd wel wat te zien en te beleven in het Vondelpark. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *