Geld over? Hier kun je goed je geld in kwijt!

Heb jij het geluk dat er heel veel geld op je bankrekening staat? En weet je van gekkigheid niet meer wat je met deze grote hoeveelheid geld moet doen? In deze blog gaan we in op een aantal producten die zo duur zijn, dat je ze alleen kunt betalen als je echt een hele dikke bankrekening hebt. Is dit bij jou ook het geval of kun je er enkel van dromen? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog! 

  1. Audi RS6 ABT uitgevoerd 

Heb je heel veel geld? En ben je liefhebber van mooie auto’s? En ben je op zoek naar een sportieve auto die tegelijkertijd genoeg ruimte biedt voor jou en je familieleden? Dan is de Audi RS6 een geschikte auto. De Audi RS6 ABT uitgevoerd kost in Nederland minimaal 367.732 euro. Om deze Audi RS6 te kunnen rijden moet je dus diep in de buidel tasten. Daar krijg je echter wel een hele dikke auto voor terug. Met 800 PK hoef je niet bang te zijn dat andere automobilisten je snel zullen inhalen op de snelweg. In deze stationwagen zit je binnen 2,91 seconden op de 100 kilometer per uur.

Wil je jouw Audi RS6 ABT nog dikker maken? Dat kan door er een hele dikke velgenset onder te laten plaatsen. Bij SLM Velgen kunnen ze je hier alles over vertellen. Ga bijvoorbeeld voor een velgenset van Veemann velgen of ga voor een set unieke BBS velgen

  1. Koop een luxe jacht! 

Heb je echt een hele dikke portemonnee? Dan is het geen probleem voor jou om je eigen jacht te kopen. Een jacht is de ultieme luxe-investering. Onze tip: huur ook gelijk goed personeel in om de jacht te voorzien van het nodige (dagelijkse) onderhoud. Zo kun jij lekker op het dek blijven ontspannen! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *