Elektrischeautolease.nl

velg

Op de website van elektrischeautolease.nl kunnen bedrijven en particulieren de beste deals vinden voor elektrische auto leasen. Je vindt hier een uitgebreid overzicht van alle elektrische auto`s die er op dit moment te koop zijn. M.b.v. de filters kun je de lijst specificeren om alleen jouw voorkeuren te zien. Denk bijvoorbeeld aan nieuw, of tweedehands, zoeken op merk, op leaseprijzen of op het bereik van de auto. Alles is mogelijk. Wanneer je je keus gemaakt hebt, kun je vervolgens erg gemakkelijk een offerte opvragen.

Alleen elektrische auto`s

Elektrischeautolease.nl heeft ervoor gekozen om alleen 100% elektrische auto`s te leasen. Hier vind je geen brandstof auto`s. Langzaam verandert de manier van transport, en in 2030 wil de regering dat er geen brandstof auto`s meer verkocht worden in Nederland. Door alleen maar elektrische auto`s aan te bieden, staan zij vooraan in een emissie-vrij Nederland. Een elektrische auto leasen was voorheen alleen weggelegd voor de zakelijke rijders, ook hier vindt een enorme verandering in plaats waardoor steeds meer consumenten de mogelijkheid krijgen om een nieuwe elektrische auto te berijden. Ook wordt het aanbod steeds groter, en komen er steeds meer betaalbaardere modellen op de markt. 

Geen investering

Mensen die een elektrische auto leasen hoeven geen grote investeringen meer te doen om een elektrische auto te kunnen rijden. Door een auto te leasen, kun je voor een vast bedrag per maand een auto rijden. Verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn allemaal opgenomen in deze prijs. De bedragen van elektrische auto`s varieren van een bedrag van rond de 20.000 euro, tot bedragen van ver boven 100.000 euro. Doordat u een auto leaset, hoeft u deze investering niet te doen.

Ervaring

Samen met hun partner LeaseCompany, heeft elektrischeautolease.nl al meer dan 10 jaar ervaring in het geven van onafhankelijke adviezen m.b.t. het leasen van auto`s. Bij het leasen komen er allerlei vragen op, zoals bij waar ga je een auto leasen, bij een dealer of een leasemaatschappij, En waar vind je dan de beste voorwaarden, en waar moet je allemaal op letten. In de meeste leasecontracten staan “kleine lettertjes” waar je al snel overheen leest. Als je hier geen ervaring in hebt, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. De onafhankelijke experts weten precies waar ze op moeten letten, en kunnen u hierbij helpen.

Acties

Op de website vind je ook diverse acties bij elektrische auto leasen. Dit zijn zakelijke aanbiedingen waarbij je moet denken aan auto`s met bijvoorbeeld 8% bijtelling. Op dit moment staan de volgende auto`s in dit lijstje; Volvo XC40, BMW iX3 en de Volkswagen ID3. Maar in het hogere segment staat ook de Porsche Taycan in dit lijstje. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *