Een revolutie in vervoer

elecktrisch e-step met zadel

In de afgelopen drie decennia is de personenauto onder druk komen te staan door alternatieven voor het bezit van één auto. Elektrische fietsen en scooters nemen in San Francisco al het grootste deel van het fietspad in beslag en verminderen de congestie op de wegen van de stad. E-scooters doen hetzelfde, met een enorm potentieel om mensen efficiënt van punt A naar punt B te brengen.

We weten hoe waardevol een nieuwe technologie kan zijn. Elektrische auto’s, drones, 3D-printing, en zelfs 3D-printing van voedsel hebben de planeet al een ongekende mate van duurzaamheid gebracht. Misschien kan een elecktrisch e-step met zadel hetzelfde doen voor onze steden.

Dus wat zijn de elektrische scooters?

Elektrische scooters hebben, net als ander door batterijen aangedreven vervoer, veel voordelen. Ze zijn goedkoop in aanschaf en onderhoud, helpen files op drukke straten te verminderen, en halen mensen waarschijnlijk uit hun auto.

Maar elektrische scooters zijn ook goedkoop, en nog goedkoper als ze volledig zelfaandrijvend zijn. Ze kosten slechts 200 euro per stuk om aan te schaffen en te gebruiken, en kosten doorgaans slechts 0,30 dollar per gereden kilometer. Dat betekent een aanzienlijke kostenbesparing.

De waarde van elektrische scooters

Mensen hebben onlangs een artikel gepubliceerd waaruit blijkt dat elektrische scooters het potentieel hebben om het transport landschap te veranderen. Laten we eerst eens kijken naar de waarde van scooters. De beschikbaarheid van elektrische scooters zou meer kunnen doen dan alleen de vervoers cultuur in steden veranderen. Het zou ook het autoverkeer kunnen verminderen.

Elektrische scooters bieden een aantrekkelijke vervoersoptie voor korte trips te voet of op de fiets. De auteurs stellen vast dat naarmate elektrische scooters aan een stad worden toegevoegd, het aantal personen dat korte verplaatsingen per dag kan maken toeneemt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *