Caravan opkopers bij verkoopcaravans.nl

caravan opkopers

Het verkopen van een caravan kan nogal een gedoe zijn. Marktplaats en Facebook verkoophoekjes lijken heel gemakkelijk, je plaatst een leuke advertentie en je verkoopt je caravan binnen enkele dagen. Toch is dit een ideaal beeld, dat ver van de werkelijkheid ligt.

Het maken van foto’s en het schrijven van een advertentie, het onderhouden van contact met geïnteresseerden en het uiteindelijke schoonmaken van de caravan voor de verkoop, kosten allemaal veel moeite en tijd. Daarnaast is er absoluut geen garantie dat je snel een geschikte koper vindt. Heeft u geen zin in al dit gedoe bij het verkopen van uw caravan, dan is het laten caravan opkopers van uw caravan bij verkopencaravans.nl een zeer goed idee. 

caravan opkopers

Wat zijn de voordelen?

Het laten opkopen van uw caravan door ons gaat snel en gemakkelijk. Lever het formulier in waarin u ons met de gegevens van uw caravan voorziet. Wij maken vervolgens op afstand en geheel kosteloos een taxatie van uw caravan. Veelal reageren we binnen enkele uren na het aanleveren van uw formulier op uw bericht en geven wij u ons bod. Als u ons bod accepteert, dan halen wij kosteloos de caravan zo snel mogelijk op door heel de Benelux. De betaling kunnen we, geheel volgens uw wensen, zowel via de bank als cash afronden.

Door het door ons laten opkopen van uw caravan bespaard u dus zeer veel tijd en moeite. Een bijkomstig voordeel is ook dat wij bijna elke caravan aannemen voor een goede prijs. Komt u dus al jaren niet af van uw oude, verroeste caravan dan kunt u gegarandeerd bij ons terecht. 

Zijn er nadelen?

Het kan voorkomen dat wij u een lager bedrag bieden dan u kunt verkrijgen via marktplaats of facebook. Dit komt omdat wij natuurlijk ook nog iets moeten verdienen op het inkopen van de caravan. Gezien de nodige voordelen is het dus afhankelijk van u eigen voorkeuren of u gaat voor een snelle verkoop, of een langzame, potentieel iets gunstigere, verkoop. Daarnaast kunt u ons altijd vragen voor een taxatie, mocht u ergens anders een hogere prijs krijgen verkoopt u hem gewoon daar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *